به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، در پایان این رویداد و با انتخاب هیات داوران، تیم «ایرانیزه» به عنوان تیم برتر این رویداد و تیمهای «یادیار»، به عنوان تیم برتر در حوزه ارزش پیشنهادی، «سیبار» در حوزه مدل کسبوکار و جریان درآمدی و «رایدو»، در حوزه تشخیص مسئله و شایسته تقدیر معرفی شدند.
«لیدا تیموری»، مدیر اجرایی بوتکمپ فرهنگستان نوآوری خراسان رضوی، در آغاز این مراسم اظهار کرد: در پنجمین دوره بوتکمپ نوآوری اتاق بازرگانی خراسان رضوی، 450 متقاضی ثبت نام کردند و پس از سنجش و ارزیابی این افراد، در نهایت، حدود 50 نفر برای شرکت در این دوره از بوتکمپ انتخاب شدند و توانستند در این فضا قرار بگیرند و مسیر رشد خود را سپری کنند.
وی ادامه داد: در طول برگزاری این دوره از بوتکمپ نوآوری، در مجموع ارائه 95 ساعت آموزش مهارتهای پایه کارآفرینی و رهبری از جمله خودیاری، خودشناسی، آشنایی با متخصصان و همچنین، بازدید از شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای صنعتی صورت گرفت. همچنین در رویداد استارتآپ وکیند این بوتکمپ، شرکتکنندگان در یک فرایند چالشی، تبدیل ایده به یک کسبوکار نوپا را تجربه کردند و با چالشهای آن مواجه شدند.
لزوم زمینه سازی برای افزایش مشارکت شرکتکنندگان در دورههای آتی بوتکمپ نوآوری
«احسان شجاعی»، نایب رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در سخنانی در این مراسم، با تأکید بر منحصر به فرد بودن این بوتکمپ در استان، اظهار کرد: با توجه به ثبت نام 500 نفر برای شرکت در این رویداد، لازم است با هماهنگیهایی، در دورههای بعدی، شاهد مشارکت تعداد بیشتری از شرکتهای حمایت کننده و نیز، افزایش پذیرش افراد شرکت کننده در این رویداد باشیم.
شجاعی تصریح کرد: برخلاف آنچه مورد تصور است، بسیاری از کارآفرینها و صنعتگران افرادی پولدار و بدون دغدغهای نبودهاند؛ بلکه آنها برای رسیدن به این جایگاه و موفقیت تلاش کردهاند. نوجوانانی که قرار است نسل آینده کارآفرینان باشند با کسب تجربه در این رویدادها، از چنین مسائلی آگاه میشوند.
وی با تقدیر از تیمهای شرکتکننده در این رویداد، گفت: معتقدم تمامی ایدههای مطرح شده در این رویداد میتواند عملیاتی و به پول تبدیل شود، لذا این ایدهها را نباید رها کرد. لازم است شرکتهای استان، از نسل جدید کمک گرفته و کسبوکار خود را با نسل جدید همراه و هماهنگ کنند.
«علیمحمد شریعتیمقدم»، رئیس کمیسیون کسبوکارهای دانشبنیان و اقتصاد دیجیتال اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در بخش پایانی این مراسم گفت: جوانانی که به تازگی کسبوکار خود را راه اندازی میکنند، باید بدانند که در مسیر فعالیت خود ممکن است بارها دچار زیان شوند؛ اما این امر دلیلی بر قبول شکست نیست. مهم است که در مسیر کاری خود، گامهای کوچک برداریم و اگر اقدام اشتباهی داشتیم، آن را بپذیریم و برای جبران آن تلاش نماییم.
وی ادامه داد: با توجه به استقبالی که در ۵ دوره برگزاری از این رویداد شده، پیشنهاد میکنم برگزاری بوتکمپ نوآوری به یک رویداد دائمی در استان تبدیل شود.
شریعتیمقدم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله مهاجرت از کشور، تصریح کرد: معتقدم افرادی که از ایران مهاجرت میکنند سرمایههای ما در سراسر کشور هستند و باید از آنان برای گسترش فعالیتهای خود بهره بگیریم تا آنان نیز تمایل به ماندن در کشور داشته باشند.
«محسن خنداندل»، رئیس کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاورهای و عمران اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز گفت: ما باید تمام تلاش خود را به کار ببندیم تا شرایط ماندگاری فرزندان در کشورمان به وجود بیاید و آن را مستحکم کنیم. نوجوانان دارای ایده در حوزه کسبوکار، افرادی ارزشمند برای کشور هستند که باید حضور آنها را در جامعه مغتنم شمرد و از آنان حمایت کرد.
ثبت دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0