• امروز : پنجشنبه - 1 آذر - 1403
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل 4009 امروز 2
18
در نشست دبیرخانه شورای گفت‌وگوی خراسان رضوی صورت پذیرفت

پنج توافق برای معاینه فنی و تخصیص سوخت جرثقیل‌ها

  • کد خبر : 4342
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
پنج توافق برای معاینه فنی و تخصیص سوخت جرثقیل‌ها
رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: فعالان حوزه حمل‌ونقل از اداره کل حمل‌ونقل و پایانه‌های خراسان رضوی درخواست دارند در اسرع وقت، موضوع ایجاد یک مرکز معاینه فنی فوق سنگین در استان پیگیری گردد.

 
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، «علی‌اکبر لبافی» در سی‌وششمین جلسه دبیرخانه، به دستور کار بررسی موانع و مشکلات اخذ معاینه فنی و تأمین سوخت جرثقیل‌داران اشاره و اظهار کرد: طبق مکاتبه اتاق اصناف مشهد، بخش خصوصی معتقد است که در تأمین سوخت جرثقیل، کارشناسی دقیقی صورت نگرفته و سوخت تخصیص‌یافته کفایت نمی‌کند. این مسئله سبب شده فعالان این حوزه نتوانند از ظرفیت‌های موجود به نحو احسن استفاده کنند و با موانعی در این خصوص مواجه گردند. اتاق اصناف در خصوص فرآیندهای معاینه فنی مکاتباتی را به دبیرخانه ارسال کرده است؛ در مکاتبات مزبور، موضوع مدت‌زمان و پیمایشی که باید در این رابطه اتفاق بیفتد، موردانتقاد بخش خصوصی است.

*فرآیند صدور برگه معاینه فنی برای جرثقیل‌ها سلیقه‌ای است
در ادامه، حسین نژاد، رئیس اتحادیه جرثقیل‌داران مشهد اظهار کرد: متأسفانه حدود 3 الی 4 سالی است که با مشکلات و موانعی در حوزه اخذ معاینه فنی جرثقیل و تأمین سوخت آن مواجه هستیم و علی‌رغم پیگیری‌های متعدد در این رابطه هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی تصریح کرد: متأسفانه مراکز معاینه فنی تا حدود 6 ماه پیش، از پذیرش جرثقیل‌هایی با وزن بیش از 50 تن و اخیرا 30 تن خودداری می‌کردند؛ اما حدود 5 ماه است که این مراکز به هیچ‌یک از جرثقیل‌ها برگه معاینه فنی ارائه نمی‌کند؛ چراکه فاقد تجهیزات لازم برای معاینه فنی جرثقیل هستند. این در حالی است که تمامی دوربین‌های سطح شهر، جرثقیل‌ها را به دلیل نداشتن برگه معاینه فنی اعمال قانون می‌کنند.

حسین نژاد با اذعان به اینکه جرثقیل‌ها برای اخذ کارت تردد از شهرداری ناگزیر به ارائه مدارک مربوط به معاینه فنی هستند، گفت: در صورت ارائه نکردن این مدارک، مجوز تردد در سطح شهر برای جرثقیل‌ها صادر نمی‌شود. این در صورتی است که اداره راهنمایی و رانندگی از رانندگان جرثقیل، کارت تردد می‌خواهد و در صورت نداشتن کارت تردد، جرثقیل به پارکینگ هدایت می‌شود و اعمال قانون صورت می‌گیرد.

رئیس اتحادیه جرثقیل‌داران مشهد افزود: جرثقیل برای فعالیت در سطح شهر باید از راهنمایی و رانندگی مجوز بگیرد که در صورت نداشتن معاینه فنی نمی‌تواند در سطح شهر فعالیت نماید. این مسئله سبب می‌شود تعداد زیادی از جرثقیل‌ها بلااستفاده بمانند. فعالان این حوزه در این خصوص بارها مطالبات خود را به اتحادیه منعکس کردند؛ اما اتحادیه به‌تنهایی قادر به رفع این مشکلات نیست.تاکنون جلساتی در فرمانداری، راه و شهرسازی، اتاق اصناف، شهرداری و… به‌منظور رفع این مشکل برگزارشده؛ اما نتیجه نهایی مشخص نگردیده است.

به گفته وی، نداشتن برگه معاینه فنی، در فرآیند تعویض پلاک و خریدوفروش جرثقیل نیز اختلال ایجاد کرده است.

حسین نژاد افزود: گاها برآورد می‌شود برای راه‌اندازی مراکز معاینه فنی 30 میلیارد تومان هزینه نیاز است و این مراکز نیز به‌منظور جلوگیری از خسارت به تجهیزاتشان، گاها از ارائه خدمت به جرثقیل‌های فوق سنگین سرباز می‌زنند.

رئیس اتحادیه جرثقیل‌داران مشهد خاطرنشان کرد: ما با به‌روزرسانی جرثقیل‌ها موافقیم. حتی پیشنهاد می‌کنیم اجازه واردات جرثقیل با نرخ پایین به ما داده شود؛ هرچند در حال حاضر واردات جرثقیل با هزینه گزاف برای ما توجیه اقتصادی ندارد.

عضو هیئت‌مدیره اتاق اصناف،  نیز یادآور شد: مراکز معاینه فنی گاها خواستار این هستند که تجهیزات جرثقیل‌های فوق سنگین باز شود این در حالی است که این ماشین‌آلات با هزینه سنگین از ژاپن وارد می‌شود از این دستگاه‌ها بایستی به شکلی فوق‌العاده مراقبت کرد. نکته قابل‌تأمل آن است که مکانیک برای باز و بسته کردن این تجهیزات 10 میلیون تومان دستمزد دریافت می‌کند و این روند باید هر 3 ماه یک‌بار انجام بگیرد، لذا بسیار هزینه زاست. این مشکل در سطح کشور مشهود است لذا باید سیاست‌گذاری دقیقی در این حوزه انجام بگیرد.

*تردد جرثقیل در سطح شهر منوط به اخذ معاینه فنی است
در بخش دیگری از نشست، سیاوش میلانیان، مسئول نظارت بر مراکز معاینه فنی شهرداری مشهد عنوان کرد: در حال حاضر مراکز معاینه فنی موجود برای جرثقیل و ادوات کشاورزی قابل‌استفاده نیست؛ چراکه فاصله محور این ماشین‌آلات نسبت به کامیون بسیار متفاوت است و مراکز معاینه فنی تجهیزات لازم را برای کنترل و ارزیابی این دستگاه‌ها ندارند. بنابراین جرثقیل‌ها در شرایط موجود نمی‌توانند برای معاینه فنی به مراکز فعلی مراجعه کنند.

وی با اشاره به فعالیت مراکز معاینه فنی سیار برای ماشین‌های سبک در سطح استان، گفت: هیچ دستورالعملی برای شیوه معاینه فنی ماشین‌های سبک و سنگین وجود ندارد، البته ناگفته نماند در تهران شیوه‌نامه‌ای برای ارزیابی معاینه فنی ماشین‌های سنگین وجود دارد که البته به مشهد و مابقی شهرستان‌ها ارائه نمی‌شود یا بعضاً به‌سختی ارائه می‌شود. بنابراین مراکز معاینه فنی سیار نیز مانند مراکز معاینه فنی ثابت فاقد تجهیزات لازم را برای ارائه خدمات به جرثقیل‌ها هستند.

میلانیان تصریح کرد: این مباحث در شورای شهر مطرح‌شده و به آلایندگی این ماشین‌آلات نیز اشاره گردیده است. در حقیقت، سومین عامل آلایندگی شهر مشهد بعد از خودروهای شخصی (33 درصد) و نیروگاه‌ها (19 درصد) مربوط به وسایل نقلیه سنگین (کامیون و جرثقیل) با 14 درصد سهم در آلایندگی است.  به همین دلیل شهرداری به این وسایل حمل‌ونقل سنگین مجوز تردد نمی‌دهد؛ چراکه در صورت ارائه مجوز نمی‌توانیم آلودگی هوا را کنترل کنیم. لذا تا زمانی که این ماشین‌آلات نتوانند معاینه فنی اخذ کنند، شهرداری با تردد آن‌ها در سطح شهر مخالف است.

مسئول نظارت بر مراکز معاینه فنی شهرداری مشهد عنوان کرد: معاینه فنی باید از طریق سامانه «سیمفا» باشد. لذا هر معاینه فنی که خارج از این روند انجام شود، فاقد وجاهت قانونی است. نمی‌توان دستورالعملی صادر کرد که معاینه فنی دستی انجام بگیرد، چراکه این‌گونه معاینه فنی قابل استناد نیست.

وی ادامه داد: برای حل این مسئله باید در سطح کلان سیاست‌گذاری شود، چراکه این مسئله صرفاً مربوط به شهر مشهد نیست. هرچند ممکن است پلیس و شهرداری برای حل این مسئله در برخی از شهرها طی توافقی به این نتیجه برسند که برگه‌ای به‌عنوان معاینه فنی صادر کنند؛ اما این برگه قابل استناد نیست و عملاً شاید این اقدام تخلفی در حوزه صدور معاینه فنی باشد.

*خط فوق سنگین معاینه فنی در خراسان رضوی راه‌اندازی خواهد شد
در ادامه، مهنا اشرف زاده، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر 14 مرکز معاینه فنی سنگین فعال در سطح استان وجود دارد که 4 مرکز از این تعداد، در سطح شهر مشهد فعال هستند. طی مکاتباتی که با این مراکز صورت گرفته، در حال حاضر برگه معاینه فنی برای جرثقیل‌هایی با وزن 50 تن و کمتر صادر می‌شود.

وی ادامه داد: پذیرش جرثقیل با وزن سنگین به دستگاه‌های معاینه فنی آسیب وارد می‌کند. لذا باید میان مراکز معاینه فنی و صاحبان جرثقیل، همکاری دوطرفه به وجود بیاید؛ اما صاحبان این دستگاه‌ها حاضر به باز کردن برخی از تجهیزات از جرثقیل به‌منظور متعادل‌سازی وزن نیستند تا به روی خط قرار گیرند.

اشرف زاده خاطرنشان کرد: برای جرثقیل‌هایی با وزن بیش از 50 تن، متقاضی خط فوق سنگین داریم که این فرآیند نیازمند یک پروسه زمانی طولانی است؛ چراکه این خط تاکنون به کشور وارد نشده است و در حقیقت استان خراسان رضوی نخستین استانی خواهد بود که این خط فوق سنگین سیار را راه‌اندازی خواهد کرد. لذا تا زمانی که این مشکل مرتفع شود باید راهکار جایگزینی ارائه گردد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی یادآور شد: در بحث تأمین سوخت نیز، پیش‌ازاین جرثقیل‌داران با چنین مشکلاتی مواجه نبودند، چراکه فرآیند تخصیص سوخت، سامانه‌ای نبود و سوخت برای این ماشین‌آلات تأمین می‌شد؛ اما در حال حاضر تمامی فرآیند به‌صورت زنجیره‌وار و سامانه‌ای انجام می‌گیرد و به همین دلیل جرثقیل‌داران در شرایط فعلی با چالش مواجه شدند.

وی تصریح کرد: در صورت نیاز با سازمان راهداری تهران مکاتبه انجام می‌گیرد تا مشخصات جرثقیل‌های فوق سنگین (بیش از 50 تن به بالا) به سیستم ناواکو ارجاع داده شود تا این سامانه برای این ماشین‌آلات معاینه فنی سنگین را به‌صورت چشمی و دستی صادر کند. در حقیقت معاینه فنی این ماشین‌آلات باید به‌صورت چشمی و دستی انجام بگیرد.

اشرف زاده ادامه داد: همکاران ما در اصفهان عنوان کردند که در خصوص جرثقیل‌های فوق سنگین با پلیس راهور توافقاتی انجام‌گرفته تا در خصوص بحث آلایندگی، معاینه فنی به‌صورت مکانیزه ارائه شود و مابقی مباحث به‌صورت چشمی انجام بگیرد.

* ضرورت ورود کارگروه فنی استانداری برای حل مسئله معاینه فنی جرثقیل‌ها

در بخش دیگری از نشست، کاظم مشکینیان، کارشناس دفتر فنی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: بخش خصوصی مسئله عدم ارائه معاینه فنی به جرثقیل‌های سنگین‌وزن را از طریق مکاتبه‌ای با دفتر فنی استانداری پیگیری کند تا این مسئله در کارگروه بررسی شود تا در این خصوص تصمیم نهایی و جامع اخذ گردد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون مراکز به جرثقیل‌هایی با وزن کمتر برگه معاینه فنی ارائه می‌کردند حال باید علت عدم ارائه معاینه فنی به جرثقیل‌های سبک‌وزن نیز مشخص شود که باید این مسئله پیگیری گردد.

*ضرورت تسریع در راه‌اندازی مرکزی برای معاینه فنی جرثقیل‌های فوق سنگین در استان

در ادامه، جناب سرهنگ علی‌اکبر غلامی، رئیس پلیس راهور استان با اشاره به اهمیت معاینه فنی در کاهش مشکلات زیست‌محیطی و حفظ ایمنی جان راننده و شهروندان، یادآور شد: تجربه نشان داده است که نداشتن معاینه فنی برای جرثقیل می‌تواند خسارت‌های جانی بسیاری به دنبال داشته باشد. ما با فعالیت جرثقیل‌داران هیچ‌گونه مشکلی نداریم. صدور گواهی زیست‌محیطی باید موردتوجه قرار بگیرد. از سویی، رعایت استانداردهای سیستم ترمز و تعلیق آن می‌تواند به تسهیل فرآیند صدور معاینه فنی کمک کند.

غلامی با تأکید بر اینکه مسئولیت مراکز معاینه فنی به‌طور مستقیم با پلیس نیست اما این مراکز ملزم هستند خدمات لازم را به جرثقیل‌های با وزن 50 تن و کمتر ارائه کنند، یادآور شد: تقاضای ما این است که موانع هر چه سریع‌تر از پیش روی متقاضیان معاینه فنی برداشته شود و مرکزی با تجهیزات لازم برای ارائه خدمات به جرثقیل‌های سنگین‌وزن در سطح استان راه‌اندازی گردد.

رئیس پلیس راهور استان خاطرنشان کرد: معاینه فنی جرثقیل‌هایی با وزن 50 تن و کمتر باید در چهارچوب قانون در مراکز موجود انجام گیرد و پلیس در صورت برخورداری از گواهی، تائید تعلیق و ترمز خودرو، همکاری لازم را خواهد داشت مشروط به این‌که سازوکار قانونی آن فراهم شود.

* راه‌اندازی مرکز معاینه فنی سیار فوق سنگین نیازمند سرمایه‌گذاری کلان است
در بخش دیگری از نشست، مظفری، دبیر کانون کشوری مراکز معاینه فنی بابیان اینکه راه‌اندازی مرکز معاینه فنی سیار فوق سنگین نیازمند سرمایه‌گذاری کلان است، تصریح کرد: تعداد کمی جرثقیل بالای 50 تن در استان وجود دارد، لذا مقرون‌به‌صرفه نیست که سرمایه‌گذار برای ایجاد مراکز معاینه فنی ویژه اقدام کند. پیشنهاد ما این است که این مسئله به مرکز ایمنی و ترافیک تهران منعکس شود تا بخش خصوصی و خود اتحادیه جرثقیل‌داران، مرکزی را برای معاینه فنی این‌گونه ماشین‌آلات راه‌اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه مرکزی از ارائه خدمات به جرثقیل 50 تن و کمتر سرباز زد، پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام می‌گیرد و با متخلفان برخورد می‌شود. ناگفته نماند برای مراکزی که این‌گونه خودروها را پذیرش کنند، مباحث تشویقی نیز لحاظ شده، به‌طوری‌که در صورت پذیرش جرثقیل، سهمیه روزانه این مراکز افزایش می‌یابد.

در ادامه، لبافی، رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در جمع‌بندی مباحث مطروحه در خصوص اخذ معاینه فنی جرثقیل‌ها تصریح کرد: 500 الی 600 دستگاه جرثقیل در مشهد وجود دارد که این خودروها برای اخذ معاینه فنی خود با چالش مواجه هستند، از یکسو ابزار لازم برای کنترل و معاینه این دستگاه‌ها وجود ندارد و از سوی دیگر، داشتن معاینه فنی طبق قانون الزامی است و نداشتن آن مساوی با اعمال قانون و جریمه است. این قبیل مسائل را باید با خرد جمعی حل‌وفصل کرد تا از ایجاد نارضایتی جلوگیری شود و مشکلات  به‌صورت ریشه‌ای حل‌وفصل گردد.
وی یادآور شد: راهداری در این رابطه به مراکز معاینه فنی ابلاغ لازم را خواهد داشت. لذا جرثقیل‌دارانی که صاحب دستگاهی با وزن 50 تن یا کمتر هستند می‌توانند برای اخذ معاینه فنی به مراکز موجود مراجعه کنند؛ حال اگر این مراکز از ارائه خدمات سرباز زد، سازمان راهداری باید پاسخگو باشد.

لبافی عنوان کرد: متأسفانه بستر برای صدور معاینه فنی جرثقیل‌های فوق سنگین مهیا نیست و سازمان راهداری برای صدور معاینه فنی این دستگاه‌ها، آنان را ملزم به باز کردن تجهیزاتشان می‌کنند که این مسئله صراحت قانونی ندارد.

وی تصریح کرد: در خصوص معاینه فنی جرثقیل‌های با وزن بیش از 30 تن باید مانند استان‌های دیگر معاینات ظاهری انجام شود تا بستر برای معاینه فنی این دستگاه‌ها فراهم گردد. ناگفته نماند هیچ قطعه‌ای از این دستگاه‌ها برای صدور معاینه فنی نباید باز شود و این دستگاه‌ها باید به لحاظ زیست‌محیطی و آلایندگی بررسی شوند.

لبافی افزود: مراکز معاینه فنی خودروهای فوق سنگین مشهد فعلاً به دو مرکز جاده کلات و پایانه بار محدود می‌شود و دوره معاینه فنی نیز یک‌ساله خواهد بود.

* بسیاری از جرثقیل‌داران به دلیل کمبود سوخت قادر به ادامه فعالیت نیستند
در ادامه این نشست، موضوع تأمین سوخت جرثقیل‌ها موردبحث و بررسی قرار گرفت. حسین نژاد، رئیس اتحادیه جرثقیل‌داران مشهد در این زمینه تصریح کرد: تأمین سوخت جرثقیل‌ها به یکی از چالش‌های اصلی اعضای اتحادیه تبدیل‌شده است. ستاد سوخت، برای تمامی جرثقیل‌ها سهمیه تعیین کرده است؛ چنان‌که به‌طور میانگین 300 الی 400 لیتر گازوئیل برای هر دستگاه جرثقیل تخصیص پیدا می‌کند این در حالی است که این میزان گازوئیل تخصیص‌یافته تنها کفایت 4 الی 5 روز فعالیت جرثقیل را می‌کند.

وی بابیان اینکه میانگین مصرف سوخت هر دستگاه جرثقیل 1600 لیتر در ماه است، افزود: تاکنون این مشکل را از طریق شهرداری، ستاد سوخت، شرکت نفت و… پیگیری کردیم و به ما عنوان کردند که این مسئله را باید از ستاد سوخت کشور پیگیری کرد. حدود 3 سال است که جرثقیل‌داران با مشکل تأمین سوخت مواجه هستند. این در حالی است که شرکت نفت هم عنوان کرده از خرید گازوئیل قاچاق سریعاً خودداری کنید.

حسین نژاد افزود: متأسفانه همکاران ما هر یک لیتر گازوئیل را به قیمت 6 الی 7 هزار تومان خریداری می‌کنند. مشکل این است که جرثقیل‌داران نمی‌توانند مانند خودروهای سواری در جایگاه، سوخت آزاد بزنند. جرثقیل حتماً باید کارت سوخت داشته باشد و متأسفانه بسیاری از جرثقیل‌داران به دلیل کمبود سوخت، قادر به ادامه فعالیت نیستند. نکته قابل‌توجه دیگر آن است که جرثقیل‌هایی با بیش از 50 تن به بالا دارای 2 موتور هستند و مصرف سوخت آن‌ها بیشتر است. لازم است جایگاهی به جرثقیل‌داران معرفی شود که تحت کنترل اتحادیه باشد تا صاحبان این دستگاه‌ها نیز بتوانند از سوخت آزاد استفاده کنند.

* جرثقیل‌ها برای تأمین سوخت ملزم به اثبات عملکرد هستند
در بخش دیگری از نشست، رضا علی پور، رئیس ناحیه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: زمانی که جرثقیل کارت سوخت دارد در حوزه درون‌شهری ساماندهی می‌شود و این میزان سوخت ربطی به حوزه برون‌شهری، بارنامه و عملکرد ندارد.

وی خاطرنشان کرد: تخصیص 300 الی 400 لیتر سوخت به جرثقیل‌داران بستگی به کلاس خودرو دارد که این مقوله در سامانه پلیس راهور ثبت‌شده است. سوخت پایه به این دستگاه تعلق می‌گیرد؛ اما سوخت عملکردی به آن تعلق نمی‌گیرد؛ چراکه صاحبان جرثقیل نمی‌توانند عملکردشان را ثابت کنند.

علی پور یادآور شد: اثبات عملکرد جرثقیل‌ها، در سامانه بار برگ مشخص می‌شود. درواقع سطح بار برگ حقیقی و روزانه باید مشخص شود و اگر این فرآیند طی شود، قطعاً مشکل سوخت عملکردی حل خواهد شد.

رئیس ناحیه پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: ماشین‌های سنگین لزومی ندارد به جایگاه مراجعه کنند. جرثقیل‌داران زیرمجموعه وزارت صمت می‌توانند در سامانه نیوتجارت آسان به‌عنوان شخص حقیقی یا حقوقی ایجاد کاربری کرده و کاربرد ماشین‌آلات را ذکر و سوختشان را به‌صورت باک تهیه کنند. البته ممکن است مصرف‌کنندگان بالای 6 هزار لیتر با چالش مواجه شوند که برای این مسئله قطعاً راهکاری در نظر خواهیم گرفت.

وی بابیان اینکه بار برگ برای جرثقیل‌ها فعال است و شاهد این مدعا سامانه هوشمند است، ادامه داد: جرثقیل‌های کوچک نیز با چند بار برگ می‌توانند ساعت فعالیت خود را در سامانه ثبت کنند که عملکردشان اثبات شود.

علی پور خاطرنشان کرد: پس از تائید وزارت صمت، جرثقیل‌داران می‌توانند از هر فروشندگی نفت و گازی که خود انتخاب می‌کنند، از طریق کارت بانکی شارژ شده، میزان سوخت مصرفی خود را دریافت کنند. در حال حاضر اتحادیه ایزوگام کاران، درودگران و جوشکاران در این حوزه فعال هستند.

* تخصیص سوخت منوط به ثبت‌نام در سامانه «سدف»
در بخش دیگری از نشست، محمدجواد کرئی مفرد، نماینده کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تصریح کرد: طبق ماده 8 دستورالعمل تخصیص سوخت حمل‌ونقل عمومی کشور، تخصیص سهمیه به متقاضیان منوط به ثبت‌نام و ثبت درخواست نوع فرآورده، مقدار و محل مصرف آن در سامانه سدف است.

وی با اشاره به اینکه هر سوختی که به جرثقیل‌داران تخصیص پیدا می‌کند باید در بستر سامانه سدف باشد، ادامه داد: درواقع متقاضیان ابتدا باید در سامانه ثبت درخواست کنند و دستگاه متولی آن کاربرد، باید موضوع را تائید کند و سپس این تائید در سامانه سدف برای شرکت نفت ارسال می‌شود که شرکت نفت نیز بازرسی‌های ثانویه را به‌صورت روتین انجام می‌دهد. درنهایت و در صورت تائید، جرثقیل‌داران می‌توانند سوخت خود را دریافت کنند.

در ادامه، قاسم کیومرثی، رئیس اداره فلزی سازمان صمت خراسان رضوی تصریح کرد:  در فرآیند تعیین سوخت اگر جرثقیل‌داران از اصناف مجوز فعالیت داشته باشند، سازمان صمت پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد و تائید توسط سازمان انجام می‌شود و بر اساس نیازی که سازمان صمت تعیین می‌کند سهمیه سوخت تخصیص پیدا می‌کند.

وی افزود: درواقع سازمان صمت، اطلاعات لازم همچون میزان مصرف و نوع فعالیت جرثقیل را از اتحادیه جویا می‌شود و اتحادیه اطلاعات لازم را به صمت ارائه می‌کند و فرآیند بر اساس این اطلاعات انجام می‌گیرد.
در پایان این نشست، لبافی، رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان 5 توافق و اتفاق نظر را در خصوص معاینه فنی و تخصیص سوخت قرائت نمود و مقرر شد در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.

 

لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=4342

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.