به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی مشهد، محسن خندان دل در پنجمین پیش رویداد ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم در مشهد بیان کرد: در اتاق بازرگانی خراسان رضوی، جدا از نگاه به فضای پیرامونی بخش صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و خدمات، نگاه ویژهای به حوزه علم، دانش و پژوهش و نزدیکی به این حوزهها وجود دارد و بر همین اساس، ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه در مشهد برگزار خواهد شد.
وی افزود: امسال با شعار توسعه، به سراغ همایش روز مهندس نیز خواهیم رفت و سعی میکنیم به ترویج علم و دانش در این همایش توجه نماییم.
سپس سورنا صرافزاده، دبیر کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاورهای و عمران بیان کرد: نظراتی که در بحث میزان تولید و مصرف سیمان وجود دارد، به صورت جامع و کامل در رویداد کنفرانس ملی بتن خودتراکم ارائه خواهد شد و در این مسیر از ظرفیت اجرایی بسیار خوبی بهره بردهایم.
در ادامه سیاوش سکینهپور، دبیر اجرایی کنفرانس ملی بتن خودتراکم در خصوص اهمیت برگزاری این کنفرانس اظهار کرد: بخشی از جامعه با بتن خودتراکم به خوبی آشنا نشده و از آن استفاده نمیکند. این در حالی است که در بتن خودتراکم به مباحث اقتصادی و منابع طبیعی توجه جدی شده است. یکی از اقدامات ما در راستای برگزاری هر چه مطلوبتر کنفرانس، راهاندازی یک وبسایت به منظور ارائه مقالات متقاضیان در این حوزه بود. تا بیستم بهمنماه، امکان ارسال مقالات وجود دارد.
در بخش دیگری از این نشست، محمد سجادیعطار، عضو هیات علمی دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی اظهار کرد: آموزشها در سطح دانشگاه نباید به دروس نظری محدود شود و آزمایشگاهها باید تجهیز شوند. بر همین اساس، به منظور آشنایی بهتر با بتن خودتراکم، میتوان ایجاد آزمایشگاه بتن ویژه و ساخت انواع بتن را در دانشگاه دنبال کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی اظهار کرد: در موضوع بتن خودتراکم مشکل اصلی و مانع ترویج آن، ابهامات اقتصادی و مالی است. در واقع، نسبت به برخی هزینهها دید روشنی وجود ندارد. باید به سمتی برویم که تقاضا برای بتن خودتراکم شکل گیرد. همچنین، تقویت مدیران کنترل کیفیت واحد بتنی گام موثری در پوشش دادن مشکلات این حوزه است.
سپس سعید قاضیخانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان بتن آماده و قطعات بتنی خراسان رضوی اظهار کرد: چالشهایی که واحدهای تولیدکننده بتن با آن مواجه هستند و عدم استقبال خریداران سبب عدم توجه کافی به بتن خودتراکم میشود. چالشهای واحدهای بتنی سبب میشود که آنان چندان توجهی به بتنهای خاص نداشته باشند. حضور و ورود افرادی غیرمتخصص در حوزه تولید و ساخت و ساز مسکن نیز چالش مهمی است. در حوزه ساختوساز افراد غیرمتخصص مانند بساز و بفروش زیاد است که تنها دنبال خرید بتن ارزان هستند و توجه چندانی به کیفیت ندارند؛ در حالی که هزینه بتن در یک مجموعه ساختوساز زیر ۳ درصد است.
در ادامه حمید کاظمی، مسئول کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی اظهار کرد: در مشهد به طور فزاینده با ساختمانهایی سر و کار داریم که الزاما ضعیف نیست؛ اما نمیدانیم در زمان زلزله چگونه خواهند بود. باید به طور جدی استفاده از بتن خودتراکم در دیوارها جدی گرفته شود؛ این امر کمک میکند تا عدم اطمینان در بتنریزی دیوار فولادی، کاهش پیدا کند.
در ادامه عباس غیب دوست، رئیس هیات مدیره انجمن مهندسان مشاور خراسان رضوی اظهار کرد: بتن خودتراکم به عنوان یک محصول ویژه تا حدودی ناشناخته است و کمتر استفاده شده و باتوجه به اینکه استفاده از بتن زیاد شده، باید به سمت مصرف بتن خودتراکم برویم. باید به سمت استفاده از تکنولوژی حرکت کنیم، اگر بتوانیم خطای انسانی را در پروژهها کم کنیم و از تجهیزات و فناوری نو استفاده کنیم، پیشرفت کشور در حوزه ساختوساز مشهود خواهد بود. از سویی، برای نمای ساختمانها در کشور ما عمدتا از سنگ استفاده میشو که بار گرانی به پروژهها تحمیل میکند. میتوان به سمتی رفت که نمای ساختمان از بتن باشد. استفاده از بتن خود تراکم در این بخش میتواند سبب کاهش هزینه شود.
ثبت دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰