محسن نظام خاطرنشان کرد: دامنه اصلی فعالیت این سازمان در شهرهاست و به همین دلیل جمعیت شهری زیر پوشش آن بیشتر است.
وی ادامه داد: در این استان ضریب وابستگی مستمری بگیران، ۴.۳ درصد است که ۳۵ صدم از میانگین کشوری بیشتر است و همچنین به ازای هر ۷۵ نفر بیمه شده یک نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری وجود دارد.
افزایش یک درصدی بیمه شدگان در یک سال گذشته
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی افزود: به واسطه وضعیت اقتصادی تصور می شد ضریب اشتغال در استان کاهش یابد اما خوشبختانه در پایان سال گذشته شمار بیمه شدگان استان نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از یک درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در استان با افزایش ۱۰ درصدی میزان حقوق، در تیرماه امسال هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت شد که با مصوبه جدید افزایش ۳۸ درصدی حقوق، پیش بینی میشود این رقم به ماهانه حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان برسد. همچنین ماهانه حدود ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه درمانی در استان پرداخت می شود.
نظام خاطرنشان کرد: درآمد سازمان در استان در اغلب ماه ها به گونه ای است که توان تامین هزینه ها را نداریم و در حوزه درمان نیز چون استان مادری هستیم و بیمه شدگانی از دیگر استانها برای درمان به مشهد مراجعه میکنند، هزینه های درمانی ما مضاعف می شود.
افزایش ۸۶ درصدی پرداختی ها
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن میزان پرداختی ها در تعهدات کوتاه مدت ۶۲ درصد و پرداختی در تعهدات بلندمدت ۸۶ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در حوزه تعهدات بلندمدت، ۶۶ درصد مشمولان ما شامل بازنشستگان، ۳۰ درصد بازماندگان و چهار درصد نیز از کارافتاده ها هستند.
نظام اظهار داشت: اکنون ۲۷ شعبه و ۱۷ کارگزاری تامین اجتماعی در استان فعال است که با تمام ظرفیت خدمت رسانی به مردم را انجام می دهند.
وی گفت: از چالش های این سازمان تعدد تعداد سامانه هاست که اردیبهشت ماه امسال نرم افزار “ارسال لیست کارگاهی” از روی سامانه “SAMT” حذف و به سامانه خدمات غیرحضوری “ES” منتقل شد که زمینه ساز حذف سایر سامانه ها و یکپارچه سازی خدمات شد و هم اینک بیش از ۸۰ درصد خدمات سازمان در سامانه خدمات غیرحضوری ارائه می شود.