• امروز : یکشنبه - 2 دی - 1403
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
کل 4139 امروز 3
2
رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی و ارتقاء اخلاق کسب و کار اتاق خراسان رضوی تاکید کرد؛

جایگاه حیاتی حوزه مسئولیت اجتماعی در تقویت، انسجام و توسعه پایدار جامعه

  • کد خبر : 42165
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
جایگاه حیاتی حوزه مسئولیت اجتماعی در تقویت، انسجام و توسعه پایدار جامعه
رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی و ارتقاء اخلاق کسب و کار اتاق خراسان رضوی ضمن تاکید بر جایگاه حیاتی مسئولیت اجتماعی در تقویت، انسجام و توسعه پایدار جامعه، اظهار داشت: اگر سازمان‌ها، تشکل‌ها، بنگاه‌ها و افراد در حوزه مسئولیت اجتماعی به‌درستی عمل نکنند، جامعه با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد. باید توجه داشت که مسئولیت اجتماعی به‌معنای فقیرپروری نیست و ضروری است بستری برای دیده و شنیده‌شدن چالش‌ها و مشکلات جامعه در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی با پیگیری به موقع از مسئولان، ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، «محمدحسین روشنک» در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به گستردگی وظایف کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق مشهد بیان کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف این بازوی مشورتی- تخصصی اتاق مشهد، تبیین جایگاه اتاق در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه است. همچنین، پیگیری موضوع مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و تدوین چهارچوب‌هایی در این زمینه با کمک کمیسیون‌های مرتبط با هر حوزه، از وظایف اصلی این کمیسیون محسوب می‌شود. به طور مثال، می‌توان با همکاری کمیسیون سلامت، کمپین‌هایی برای افزایش آگاهی درباره تأثیرات سبک زندگی بر سلامت عمومی و مشارکت در پشتیبانی مشکلاتی چون کرونا طراحی و اجرا کرد.

وی افزود: با مشارکت کمیسیون صنعت، می‌توان راهکارهایی برای کاهش تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های صنعتی پیشنهاد داد و همکاری با کمیسیون کشاورزی می‌تواند به تدوین طرح‌هایی برای حمایت از کشاورزان در مناطق کمتر توسعه‌یافته منجر شود.

به گفته روشنک، با توجه به شرایط تورمی، در نظر گرفتن حقوق اجتماعی و اقتصادی حقوق بگیران به ویژه کارگران  (در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر) می‌تواند از موضوعات مهم این کمیسیون باشد.

وی با بیان اینکه کمیسیون باید جامعه‌محور عمل کند، افزود: اگر دغدغه سایر کمیسیون‌ها مسائل مرتبط با فعالان اقتصادی است، کمیسیون مسئولیت اجتماعی باید مطالبات مردم را نیز مدنظر قرار دهد. به‌عنوان مثال، مشکلات مربوط به حمل‌ونقل عمومی و اتلاف وقت مردم در فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن‌، از جمله مسائلی است که نیازمند توجه است.

روشنک در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به نقش کمیسیون در عرصه آگاهی‌بخشی اشاره کرد و بیان داشت: از اولویت‌های ما، برگزاری نشست‌های مشترک با سایر کمیسیون‌ها و راه‌اندازی کمپین‌های آموزشی است تا اخلاق کسب‌وکار در میان شرکت‌های عضو تشکل‌ها نهادینه شود. این اقدامات می‌تواند حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی را در سطح جامعه تقویت کند.

وی نقش کمیسیون را در جهت‌دهی، پیشنهاددهی و مشاوره به هیئت‌رئیسه و هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی حیاتی دانست و اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی یعنی در مقام و جایگاه خود، از بهره‌گیری ویژه از فرصت‌ها در جهت منافع شخصی پرهیز کنیم و منفعت جامعه را مورد توجه قرار دهیم.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق مشهد با اشاره به اهمیت شفاف‌سازی اثر تصمیمات اقتصادی برای جامعه گفت: باید به‌طور جدی به اعضای جامعه توضیح دهیم که تصمیمات اقتصادی، مانند ممنوعیت‌های صادراتی و وارداتی و تغییرات در تعرفه‌های این بخش، چه تأثیری در زندگی آن‌ها دارد. این آگاهی‌بخشی می‌تواند به تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی و ارتقاء اخلاق بنگاه‌ها منجر شود.

وی همچنین خواستار مشارکت فعالانه اعضای اتاق و فعالان اقتصادی در طرح‌های کمیسیون شد و تصریح کرد: از تمامی اعضای اتاق و فعالان اقتصادی دعوت می‌کنیم که با ارائه پیشنهادات و تجربیات خود، در این مسیر کمیسیون را همراهی کنند. این مشارکت می‌تواند به ما در شناسایی دقیق‌تر چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملی یاری رساند.

روشنک اذعان کرد: در راستای ارتقاء اخلاق کسب‌وکار، شفاف‌سازی فرآیندهای استفاده از تصمیمات و امتیازات قانونی به صورت مساوی توسط همه فعالین اقتصادی، می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر اعتمادسازی میان کارآفرینان داشته باشد.

 

لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=42165
  • نویسنده : روابط عمومی
  • ارسال توسط :
  • منبع : اتاق مشهد
  • 17 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای جایگاه حیاتی حوزه مسئولیت اجتماعی در تقویت، انسجام و توسعه پایدار جامعه بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.