احمد اثنیعشری در گفتوگو با شهرآرا اظهار میکند: این کمبود انرژی سبب ایجاد بحران در بخش خانگی و صنعتی شده است. به گفته او زمانی که برق واحدهای صنعتی قطع میشود، آنها قادر به ادامه فعالیت نبوده و دچار زیان میشوند. در کنار این مسئله باید توجه داشت که هیچ برنامهای از سوی دولت برای جبران خسارات وارده به صنایع پیشبینی نشده است.
اثنیعشری به مشکلات اقتصادی ناشی از بحران ناترازی انرژی اشاره میکند و میگوید: صنایع در پرداخت حقوق، بیمه کارکنان و همچنین راهاندازی دوباره ماشینآلات که هزینهبر است، با چالشهای جدی روبهرو شدهاند.
وی با بیان اینکه کاهش ساعات کاری اصناف میتواند در صرفهجویی انرژی مؤثر باشد، میگوید: در بسیاری از کشورهای اروپایی، ساعات کاری اصناف تا ساعت۷ بعدازظهر محدود است و فعالیت بیشتر از اینزمان مستلزم پرداخت عوارض به شهرداری است. همچنین، رستورانها تا ساعت ۹ یا ۱۰ شب فعالیت دارند. اثنیعشری تأکید میکند: این قوانین میتواند در کشور ما نیز اجرا شود، زیرا فعالیت بسیاری از اصناف مانند فروش فرش یا لوازمخانگی نیازی به ساعات شب ندارد و مردم میتوانند خریدهای خود را در ساعات روز انجام دهند.
وی میافزاید: این تغییر میتواند با همکاری اتاق اصناف و مجریان کشوری به صرفهجویی مؤثری منجر شود. اکنون برخی واحدهای صنفی هنوز پس از ساعت ۸شب فعالیت دارند و باید با وضع جریمههای سخت، این قانون را به طور جدی اجرا کرد.
ثبت دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0