• امروز : شنبه - ۲۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 July - 2025
0
در جلسه فوق‌العاده کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاوره‌ای و عمران اتاق خراسان رضوی مطرح شد:

ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم؛ الگویی موفق از پیوند دانش، صنعت و برندهای معتبر

  • کد خبر : 54801
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم؛ الگویی موفق از پیوند دانش، صنعت و برندهای معتبر
جلسه فوق‌العاده کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاوره‌ای و عمران اتاق بازرگانی خراسان رضوی، به منظور ارائه طرح‌های برگزیده ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم و تجلیل از کادر اجرایی این کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد، در ابتدای این جلسه، محسن خندان‌دل، رئیس کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاوره‌ای و عمران اتاق بازرگانی استان با اشاره به برگزاری ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم در خرداد امسال در مشهد گفت: این کنفرانس که پس از ۱۴ ماه برنامه‌ریزی، اجرا شد، گامی مهم در راستای ارتقای جایگاه علمی و افزایش تعامل میان فعالان اقتصادی حوزه ساخت و ساز با نخبگان و دانشگاهیان بود.

وی با بیان اینکه این نخستین رویداد علمی ملی بود که با محوریت علمی از سوی اتاق‌های بازرگانی برگزار شده، اظهار کرد: این کنفرانس با همکاری کمیسیون خدمات فنی و مهندسی، مشاوره‌ای و عمران اتاق مشهد، انجمن شرکت‌های فنی، مهندسی خراسان رضوی و جمعی از متخصصان و فعالان این حوزه برگزار شد و سطح برگزاری آن بسیار مطلوب و حرفه‌ای بود. اجرای چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود مسیر ارتباط میان دانشجویان، پژوهشگران و آینده‌سازان کشور با اتاق بازرگانی هموارتر شود و بتوانیم از نقطه‌نظرات، ایده‌ها و ابتکارات این قشر بهره‌مند شویم.

خندان‌دل تصریح کرد: اتاق بازرگانی باید این آمادگی و رویکرد باز را حفظ کند تا بستری برای برگزاری رویدادهای علمی و تخصصی آینده فراهم شود. این تجربه گران‌بها می‌تواند سرآغاز مسیر تازه‌ای در پیوند اقتصاد با علم و فناوری باشد.

خندان‌دل در ادامه تاکید کرد: این کنفرانس در ششمین دوره خود، بر پایه نظریه ارزش‌گذاری مالی و معنوی طبقه‌بندی و ارزیابی شد. تمام مراحل، از رونمایی پوستر تخصصی با رویکرد علمی گرفته تا پیش‌رویدادها، جلسات هماهنگی با دبیرکل اتاق بازرگانی، شورای سیاست‌گذاری و بدنه اجرایی، در قالب جلسات برنامه‌ریزی شده و ساختارمند انجام شد.

تجربه و دانش؛ دو بال پیشرفت نسل جوان در مسیر توسعه علمی

احمد اثنی‌عشری، نایب رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست، با ابراز خرسندی از حضور فعال جوانان در فرآیند برگزاری این رویداد گفت: این افتخار بزرگی است که امروز در کنار نسلی از جوانان پرتلاش ایستاده‌ایم که با پشتکار، برنامه‌ریزی و دانش، رویدادی درخور شأن جامعه علمی کشور را رقم زدند.

اثنی‌عشری اظهار داشت: شکوفایی را حاصل تجربه و علم می‌دانم و بدون تردید آنچه باعث موفقیت و بازتاب مثبت این کنفرانس شده، چیزی جز تلاش در سایه علم و با همت جمعی جوانان نبوده است.

وی ابراز امیدواری کرد که مسیر شکوفایی علمی با اتکا بر تجربه و دانش نسل جوان، ادامه یابد و اتاق بازرگانی همچنان در کنار نخبگان، پژوهشگران و دانشگاهیان کشور بایستد.

جامعهمحوری، رکن اصلی فعالیت‌های اتاق خراسان رضوی

در ادامه این جلسه، علی کبیر، دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت رویکرد علمی و جامعه‌محور اتاق، اظهار کرد: اتاق مشهد امروز فراتر از پیگیری مطالبات مخاطبان خود عمل می‌کند. ما همواره تلاش می‌کنیم با نگاهی جامع، مسائل را از منظر حاکمیت، تشکل‌های اقتصادی، نهادهای قضایی و اعضای اتاق بررسی کنیم تا این نهاد به مرجعی قابل اعتماد، مشورتی و تخصصی برای حوزه تصمیم‌سازی در استان تبدیل شود.

وی افزود: دغدغه ما تنها حل مسائل داخلی بخش خصوصی نیست، بلکه این پرسش را نیز مطرح می‌کنیم که آیا راه‌حل ارائه‌شده، در سطح جامعه نیز مؤثر و مفید خواهد بود؟ این همان رویکرد جامعه‌محور اتاق بازرگانی است که در سال‌های اخیر تقویت شده است.

کبیر با اشاره به برگزاری ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم به میزبانی مشهد، گفت: این کنفرانس، نمونه‌ای روشن از یک فعالیت اجتماعی و علمی مؤثر است؛ بستری که در آن نه‌تنها ارزش‌گذاری و ارزیابی تخصصی رخ می‌دهد، بلکه مشارکت جمعی، تبادل تجربه و انتقال مهارت میان نسل‌ها نیز شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه چنین رویدادهایی باید فراتر از یک برنامه مقطعی دیده شوند، خاطرنشان کرد: اگر اقدامات تکمیلی و اجرایی در ادامه این کنفرانس به‌درستی پیگیری شود، بی‌تردید در دوره‌های بعدی با ارتقای سطح دانش و کیفیت اجرا روبه‌رو خواهیم بود.

دبیرکل اتاق بازرگانی خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد: مسیر این‌گونه کنفرانس‌ها تداوم یابد و اتاق بازرگانی بتواند همچنان در کنار نسل‌های جوان و متخصص، به‌عنوان پشتیبان علمی و اجرایی برای ساختن آینده‌ای روشن ایفای نقش کند.

حضور دانشجویان در کنار اتاق بازرگانی، سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده است

نرجس خوش‌زبان، مدیر هماهنگی امور کمیسیون‌های اتاق مشهد نیز با تاکید بر اهمیت پیوند میان بدنه علمی دانشگاه و نهادهای تخصصی بخش خصوصی، اظهار کرد: حضور دانشجویان در فرآیندهای اجرایی و علمی چنین رویدادهایی، فرصتی ارزشمند و مؤثر است که می‌تواند مسیر آینده توسعه علمی و تخصصی استان را هموارتر سازد.

فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، با اشاره به اهمیت استمرار رویدادهای علمی و مشارکت‌جویانه، گفت: تداوم چنین حرکت‌هایی ضامن پویایی علمی، تخصصی و صنعتی در استان است. باید مراقب باشیم که در این مسیر، از حقوق ذی‌نفعان واقعی چشم‌پوشی نکنیم و به اصولی مانند وقت‌شناسی و تعهد به فرآیندها پایبند بمانیم.

همچنین، شهریار زهدی، دبیر کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاوره‌ای و عمران اتاق بازرگانی خراسان رضوی، در خصوص دستاوردهای این کنفرانس، اظهار کرد: از مردادماه ۱۴۰۳، بیش از ۱۲۰ جلسه برای هماهنگی‌های این کنفرانس توسط دبیرخانه کنفرانس برگزار شده که نشان‌دهنده حجم بالای برنامه‌ریزی و هماهنگی این رویداد است.

زهدی ادامه داد: برگزاری شش پیش‌رویداد تخصصی پیش از کنفرانس نیز از جمله نقاط قوت این دوره بود که توانست همگرایی مطلوبی میان جامعه علمی، صنعتی و نهادهای تخصصی ایجاد کند. در این دوره از کنفرانس، ۳۴ مقاله علمی دریافت شد که پس از داوری نهایی، ۹ مقاله برگزیده برای چاپ، انتخاب و در اختیار علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

وی افزود کمیسیون خدمات فنی، مهندسی، مشاوره­ای و عمران اتاق بازرگانی خراسان رضوی بر آن است که چنین رویدادهای علمی- ترویجی مهمی را در حوزه تخصصی کمیسیون به طور جدی دنبال نموده و به زودی رویداد بزرگ بعدی کمیسیون کلید خواهد خورد.

مروری بر روند اجرایی ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم

در ادامه، علی پارسیان، عضو کمیته اجرایی ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم به شرح گزارشی در خصوص برگزاری این کنفرانس پرداخت و اظهار کرد: این رویداد فرصتی برای هم‌افزایی میان فضای آکادمیک، صنعت و بخش‌های اجرایی کشور بود. هدف اصلی از برگزاری این رویداد مرور دو دهه تجربه، فناوری‌های نوین و دستاوردهای علمی در حوزه بتن خودتراکم و انتقال دانش میان دانشگاه و صنعت بود. شورای سیاست‌گذاری کنفرانس با حضور ۳۵ عضو از دانشگاه، صنعت و نهادهای تخصصی تشکیل شد و بیش از ۱۸۰۰ نفر-ساعت برای برنامه‌ریزی، اجرا و هماهنگی این کنفرانس صرف شد. جذب و همکاری پایگاه علمی سیویلیکا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر نهادهای علمی و صنعتی کشور نیز از جمله اقدامات مهم در روند برگزاری این کنفرانس بود که به ارتقای سطح علمی آن کمک کرد.

امیرعلی ظریف، عضو دبیرخانه ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم نیز، اظهار کرد:  در بخش علمی، ۳۴ مقاله دریافت شد که ۱۷ مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و ۹ مقاله برای چاپ نهایی انتخاب شدند. همچنین در جریان کنفرانس، ۵ سخنرانی علمی تخصصی و ۴ کارگاه آموزشی برگزار شد.

اعتبار برندهای حامی، مهم‌ترین عامل در موفقیت کنفرانس بتن خودتراکم بود

در ادامه جلسه، مریم رجایی، عضو کمیته اجرایی همایش اظهار کرد: کنفرانس بتن خودتراکم نمونه‌ای موفق از یک هم‌افزایی علمی با پشتوانه برندهای تاثیرگذار بود. بی‌شک، اتاق بازرگانی خراسان رضوی با نقش‌آفرینی اعتباری خود، نه‌تنها اعتماد جامعه تخصصی را جلب کرد، بلکه زیرساختی برای تکرار و ارتقاء این مدل در آینده فراهم ساخت.

وی افزود: آنچه در این کنفرانس تجربه شد، نشان داد اعتبار کیفی برندهای حامی، به‌مراتب تاثیرگذارتر از شاخص‌های صرفاً مالی بوده است. نظریات مطرح‌شده از سال ۱۹۹۱ تا به امروز، به‌ویژه در حوزه «کیفیت ادراک‌شده» و «اعتبار برند»، بارها تاکید کرده‌اند که برند معتبر می‌تواند میزان رضایت مخاطبان، وفاداری آن‌ها و نهایتا ماندگاری یک رویداد را تضمین کند. ما در این کنفرانس نیز شاهد بودیم که حضور برندهای معتبر، از جمله اتاق بازرگانی خراسان رضوی، نقش مهمی در ایجاد اعتماد، تسریع فرآیندهای اجرایی و ارتقاء سطح علمی رویداد ایفا کرد.

او تاکید کرد: برند معتبر، سه ویژگی اصلی دارد که شامل؛ هویت مشخص، اعتبار کیفی و تطابق وعده و عملکرد است. وقتی مخاطب احساس کند یک برند معتبر حامی رویدادی است، ناخودآگاه به روند اجرای آن اعتماد می‌کند و خود را درگیر می‌سازد.

 

لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=54801
  • نویسنده : روابط عمومی
  • ارسال توسط :
  • منبع : اتاق مشهد
  • 40 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ششمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم؛ الگویی موفق از پیوند دانش، صنعت و برندهای معتبر بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.