تحقیقات موسسه پژوهشی هنلی نشان میدهد مهاجرتمیلیونرها در ۲۰۲۰ با کاهش شدیدی روبهرو بوده است، زیرا قرنطینههای ناشی از همهگیری مردم را از ترک کشورهای خود و گاهی اوقات ترک خانههای خود به طور کلی باز میداشت. اما با کاهش محدودیتهای ناشی از کووید و بازگشایی مجدد مرزهای کشورها، مهاجرتمیلیونرها بار دیگر روند افزایشی داشته است.
دلایل زیادی برای مهاجرتمیلیونرها وجود دارد. فرار از درگیری و جنگ یکی از اصلیترین آنهاست؛ به همین دلیل جای تعجب نیست که روسیه و اوکراین تا پایان 2022 شاهد بزرگترین آمار مهاجرت از کشور خود باشند. بیشترین شمار مهاجرتمیلیونرها از روسیه خواهد بود، بهگونهای که انتظار میرود در سالجاری ۱۵هزار میلیونر این کشور را ترک کنند، که این رقم ۴۲درصد بیش از سال قبل است. چین، دومین کشوری خواهد بود که با بیشترین تعداد مهاجرتمیلیونرها در سالجاری مواجه خواهد بود. بر اساس این گزارش، این احتمال وجود دارد که ۱۰هزار میلیونر نیز در سالجاری از چین خارج شوند.
اما در پاسخ به این سوال که چه کشورهایی میزبانمیلیونرها در سالجاری خواهند بود، تحقیقات هنلی نشان میدهد که امارات متحده عربی با 4هزار میلیونرکه تا پایان سال 2022 به کشور سرازیر میشود، به آهنربایمیلیونرها تبدیل شده است. این هجوم افراد فوق ثروتمند تا حدودی به دلیل سیاستهای مهاجرتی آسان این کشور است که برای جذب ثروتهای شخصی و استعدادهای بینالمللی طراحی شده است. استرالیا، کشور دیگری است که همچنان به جذبمیلیونرها ادامه میدهد و پس از امارات در رتبه دوم جذبمیلیونرها قرار دارد. تقریبا 80هزار میلیونر در دو دهه گذشته به استرالیا نقل مکان کردهاند. از مواردی که استرالیا را به مقصد جذاب برایمیلیونرها تبدیل میکند میتوان به هزینههای کم این کشور در زمینه مراقبتهای بهداشتی، فقدان مالیات بر ارث و به طور کلی اقتصاد مرفه این کشور اشاره کرد.