به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی؛ «محمدرضا توکلیزاده» در این دیدار با تاکید بر اهمیت حضور بانوان فعال اقتصادی و اعضای کانون زنان بازرگان استان در بدنه کمیسیونهای تخصصی- مشورتی اتاق مشهد، عنوان کرد: یکی از برنامههای اتاق بازرگانی خراسان رضوی در طول چهار سال دوره دهم، استفاده موثرتر و جلب مشارکت بانوان این قشر مهم، در عرصه فعالیتهای تشکلی و بهرهمندی از نظرات و دیدگاههای آنها در راستای بهبود مسیر مطالبهگری و چارهجویی از مسائل اقتصادی بخش خصوصی است.
او با اشاره به نقشآفرینی ارزشمند بانوان در عرصه مدیریت بنگاههای اقتصادی، تولیدی و تجاری استان، این ظرفیت را کمکی برای تعالی اقتصاد خراسان رضوی عنوان کرد و گفت: کانون زنان بازرگانی خراسان رضوی به عنوان یکی از تشکلهای توانمند و پُرسابقه استان، توان آن را دارد تا به یاری اتاق آمده و این گروه از بانوان توانمند را شناسایی و معرفی نماید و زمینه مشارکت آنها را در عرصه فعالیتهای تشکلی، فراهم آورد.
*راهبردی برای توسعه تعاملات کانون زنان بازرگان در سطح ملی و بینالمللی
در ادامه این جلسه، آذر کیانینژاد، رئیس هیات مدیره کانون زنان بازرگان خراسان رضوی با اشاره به اینکه تاکنون چهار دوره انتخابات این کانون برگزار شده، اظهار داشت: اعضای اصلی کانون زنان بازرگان خراسان رضوی دارای کارت بازرگانی هستند اما تلاش ما برای برقراری ارتباط با قشر بزرگتری از بانوان فعال در عرصه اقتصاد، تولید و صادرات است تا از این طریق، ظرفیت مطالبهگری تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه چشمانداز و رویکرد جدی کانون زنان بازرگان خراسان رضوی، ایجاد یک شبکه اقتصادی و اجتماعی میان بانوان فعال اقتصادی در سطح ایران و منطقه تا سال 1403 است، متذکر شد: از جمله برنامههایی که کانون زنان بازرگان خراسان رضوی دنبال میکند، به افزایش ارتباطات میان بانوان فعال اقتصادی در سطح منطقه آن هم به مدد شناسایی ظرفیتهای موجود در این حوزه در حاشیه رویدادهای بینالمللی، بهبود و ارتقای تعاملات کانون با سایر تشکلها و انجمنهای ملی، برقراری ارتباط موثر با نهادهای تصمیمساز در عرصه بهبود فضای کسب و کار و… است که امیدواریم در این رابطه اتاق بازرگانی نیز از ما حمایت لازم را به عمل آورد.
کیانینژاد در خصوص ارزشهای بنیادین و ارکان اساسی کانون زنان بازرگان خراسان رضوی، بیان کرد: از جمله ارزشهای بنیادین کانون زنان بازرگان خراسان رضوی میتوان به تقویت اتحاد و اعتماد میان این قشر در عرصه کسب و کار و صداقت و مهربانی در عرصه فعالیت اقتصادی با الهام از روحیات زنانه و مادرانه بانوان فعال اقتصادی و اجرای منشور اخلاقی هیات مدیره اشاره کرد.
وی با بیان اینکه از جمله اهداف کانون زنان بازرگان میتوان به ایجاد شبکهسازی ملی و استانی، گسترش ارتباطات در سطح بینالمللی و توانمندسازی بانوان عضو است، تشریح کرد: شبکهسازی با تشکلها و اتاقهای مشترک، یکی از گامهای مهم ما در راستای تحقق این هدف میباشد.
رئیس کانون زنان بازرگانی در ادامه گزارشی از اقدامات انجام گرفته، تعاملات ایجاد شده و ظرفیتهای فراهم آمده برای اعضای این کانون، گزارشی را ارائه نمود و از تلاشهای این نهاد تشکلی برای زمینهسازی در راستای توسعه روابط تجاری و بینالمللی خبر داد.
*ضرورت استفاده از ظرفیت حضور زنان توانمند فعال اقتصادی در کمیسیونهای اتاق
مریم سراج احمدی، دیگر عضو کانون زنان بازرگان خراسان رضوی نیز به فصل جدیدی از فعالیتهای اتاق بازرگانی خراسان رضوی اشاره و ابراز امیدواری کرد: در دوره دهم شاهد تحولات مثبت و راهبردهای موثر در راستای ایجاد همگرایی بیشتر میان جامعه اقتصادی استان و تشکلهای این بخش باشیم.
وی اضافه کرد: تقاضای ما بهرهگیری از ظرفیت حضور زنان توانمند فعال اقتصادی و بازرگان در کمیسیونهای اتاق و بدنه کارشناسی و مشورتی آنها است.
*دعوت از بنیانگذار کانون بازرگانان لاهور به حضور در اتاق بازرگانی خراسان رضوی
شقایق ملارضایی، نایب رئیس دوم کانون زنان بازرگان خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه در طی یکسال اخیر، اقدامات متعددی از سوی کانون برای گسترش تعاملات بینالملل به انجام رسیده، گفت: از برنامههای آتی کانون زنان بازرگان خراسان رضوی دعوت از بنیانگذار کانون بازرگانان لاهور به اتاق خراسان رضوی است. امیدواریم این نشست، باب همکاریهای مشترک و پیوند قوی بخش خصوصی خراسان رضوی و پاکستان را فراهم آورد.
وی تاکید کرد: فعالیت و ارائه خدمات بینالمللی از سوی تشکلها، با همراهی اتاق بازرگانی، نتایج ارزشمندی در پی خواهد داشت.
وی درخواست کرد: اتاق بازرگانی در راستای توانمندسازی بانوان فعال اقتصادی و کارآفرین، حمایت و همکاریهای لازم را به عمل آورد و زمینه مشارکت بیشتر این قشر در عرصه تصمیمسازیهای پارلمان بخش خصوصی را ایجاد نماید.
*مطالبه تمرکز و توجه بیشتر به اقتصاد معدن در خراسان رضوی
در بخش دیگری از این جلسه «مژگان نوعی»، عضو کانون زنان بازرگان خراسان رضوی در سخنانی بیان کرد: امیدواریم در چهارسال آتی، شاهد دوره پُرباری در اتاق بازرگانی باشیم و نگاه تخصصی به ظرفیت بخشهای مختلف اقتصادی استان، فراهم شود.
این فعال بخش معدن متذکر شد: معدنداران خاک را به ارزشافزوده تبدیل میکنند اما فعالان این بخش به واسطه توجه کمتر به این عرصه مهم اقتصادی، با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم مینمایند. درخواست داریم تا تمرکز و توجه بیشتری به اقتصاد معدن در استان خراسان رضوی صورت بگیرد و اتاق باید در این عرصه، نقش موثر خود را ایفا نماید.