مسئله مهمی که در بحث انتخابات بایستی بدان توجه ویژه نمود این است که حق انتخاب نمایندگان متعلق به مردم است و آنها خود مختارند به افرادی که لایق و شایسته میدانند، رأی بدهند؛ نه اینکه متاثر از جناحبندیها و فهرستهای منتشره از سوی تشکلهای سیاسی قرار بگیرند. قاعدتا انتخاب افرادی که از تخصص و دانش کافی برای کسب کرسی نمایندگی برخوردار هستند، نسبت به انتخاب بر اساس توصیهها و فهرستبندیها ارجحیت دارد.
حضور در این انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از رویدادهای مهم سیاسی کشورمان، حق آحاد مردم است و نباید با دستهبندی نمایندگان از سوی جناحهای مختلف، موجب کاهش انگیزه مردم برای رفتن به شعب اخذ رأی گردید.
اگر میخواهیم به توصیه رهبر معظم انقلاب برای حضور حداکثری عمل شود، انتخاب نمایندگان را بایستی به روز انتخابات و پای صندوقهای اخذ رأی موکول کنیم. بدین معنا که مردم به طور مستقل فرد مدنظر خود را انتخاب نمایند.
بدین ترتیب، یقیناً مردم انگیزه و شور و شوق لازم برای حضور در شعب اخذ رأی و انتخاب نمایندگان مورد نظر خود را داشته و به توصیه مقام معظم رهبری عمل میکنند.
از صاحبان کرسیهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز انتظار میرود در جهت بهبود محیط کسبوکار، افزایش اشتغال، کاهش تورم و حل مشکلات اقتصادی مردم بکوشند.
اصلاح قوانین در راستای افزایش انگیزه سرمایهگذاران داخلی و بینالمللی جهت ورود به فعالیتهای مولد اقتصادی و تولیدات صادراتمحور و همچنین اتخاذ رویکرد تعاملی و اخذ مشورت از صاحبان کسبوکارها و اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و خدمت خالصانه در این راستا، از جمله انتظارات بخش خصوصی از مجلس شورای اسلامی دوره آینده است.