• امروز : چهارشنبه - 26 دی - 1403
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
کل 4242 امروز 11
2
در نشست تخصصی «برندینگ سلامت» در اتاق بازرگانی مشهد مطرح شد؛

اثر برندسازی در توسعه صنعت سلامت

  • کد خبر : 43568
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
اثر برندسازی در توسعه صنعت سلامت
در نشست تخصصی برندینگ سلامت که به همت کمیسیون‌های «سلامت» و «برند و تولید بدون کارخانه» اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاوزی خراسان رضوی برگزار شد، بر اهمیت برندینگ سلامت و کارآیی آن در توسعه فعالیت‌‎های این حوزه تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی مشهد، «محمدحسین روشنک»، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی در ابتدای این نشست با بیان اینکه اقداماتی که در حوزه سلامت انجام می‌شود، در وهله نخست باید در راستای حفظ سلامتی مردم باشد، تصریح کرد: بر همین اساس، اقدامات کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی مشهد باید در راستای آسیب شناسی مسائل این حوزه و در جهت رشد و بهبود شرایط جامعه باشد.

وی افزود: در یک ماه اخیر، ویروس آنفولانزا در مشهد شایع شده؛ اما سوال این است که چه اقدامی برای حفظ سلامتی مردم صورت گرفته است؟ بایستی در چنین شرایطی، گام‌هایی اساسی برای رفع چالش برداشته شود. مسائلی همچون تصادفات رانندگی، قاچاق داروهای مورد نیاز مردم و… همه از موضوعاتی است که باید مورد بررسی دقیق و کارشناسانه قرار گیرد و برای پیشگیری از آن، راهکار ارائه گردد.

برند به مثابه هویت سرمایه‌گذاری است‌

در ادامه، «فاطمه جمیلی»، رئیس کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق بازرگانی مشهد اظهار کرد: در ایران آنطور که باید، به مقوله برند توجه و تأکید نشده و در تولید محصولات، کالاها و سرمایه‌گذاری‌ها، این موضوع آنچنان مدنظر قرار نمی‌گیرد. برند به مثابه یک هویت برای سرمایه‌گذاری است و آن دسته از فعالان اقتصادی موفق‌تر خواهند بود که در حوزه برند قدم بردارند. این مقوله در حوزه سلامت و تولیدکنندگان و صنعتگران این حیطه نیز بایستی مدنظر قرار گیرد.

جمیلی در بخش دیگری از سخنانش، تولید بدون کارخانه را اقدامی ماندگار و موثر در جهت مغتنم شمردن فرصت‌ها در کشور دانست و عنوان کرد: رسالت کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق بازرگانی مشهد، هماهنگی میان فعالان اقتصادی و دستگاه‌های متولی و نهاد‌های مرتبط با تولید بدون کارخانه و تلاش برای رفع چالش‌های فعالان این حوزه است. چالش‌ها پس از احصا به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال می‌شود.

«عباس ملت‌خواه»، نایب رئیس کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق بازرگانی مشهد نیز در بخش دیگر این جلسه در خصوص برندینگ سلامت، عنوان کرد: نام پزشکان متخصص و مهم، به نوعی برند حوزه درمان و سلامت محسوب می‌شود. جان انسان‌ها بسیار بااهمیت است و افراد برای حفظ سلامتی، تمایل دارند جان خود را به پزشکان معتبر و دارای برند بسپارند.

برند خوب، در وهله نخست، به صورت فعالانه و ذهنی ساخته می‌شود

«سید مرتضی عظیم‌زاده»، رئیس هیات مدیره انجمن صنعت ورزش استان نیز در خصوص برندینگ سلامت، بیان کرد: برخی برند را تنها یک نشان تجاری می‌دانند. درحالی که، برند در وهله نخست، یک مفهوم ذهنی است و برند شخصی، زیرساختی‌ترین نوع برند است. هر فرد دارای یک برند شخصی است و برند خوب به صورت فعالانه و ذهنی ساخته می‌شود.

عظیم‌زاده بیان کرد: در رده‌بندی برند، انواع مختلفی وجود دارد. انواع برندها شامل برند فردی، خانوادگی، شرکت و برند ملی است. سلامت برند اهمیت ویژه‌ای دارد و کیفیت ادراک شده از برند، بسیار حائز اهمیت است.

وی با طرح این پرسش که برندها تداعی کننده چه چیزی هستند؟، بیان کرد: باید بدانیم برای تداعی شدن برند در ذهن مشتریان به چه فاکتور و المان‌هایی نیاز است؟ برند باید دارای ویژگی و شناسه‌هایی باشد که مشتریان نسبت به آن وفادار باشند. وفاداری به برند اهمیت زیادی دارد. درصورتی که مشتریان از برند رضایت داشته باشند، به آن وفادار و متعهد خواهند بود. ارزش یک برند همانند سازه‌ای است که همواره با آن همراه خواهد بود. این سازه قابل تغییر نیست و باید پی‌ریزی خوبی داشته باشد.

اهمیت اهمیت دیجیتال برندینگ در حوزه سلامت

سپس در بخش دیگر این نشست، «محمدرضا سیم ریز» مسئول کمیته دیجیتال برندینگ کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق بازرگانی مشهد اظهار کرد: برندسازی یکی از مهم‌ترین جنبه‌های کسب موفقیت در صنعت سلامت محسوب می‌شود که با مرور زمان و تغییرات اجتماعی و اقتصادی در جامعه اهمیت آن بیشتر شده است. برندینگ در سلامت نه تنها به شناسایی محصولات و خدمات خاص کمک می‌کند، بلکه اعتماد، اعتبار و ارزش در ذهن مخاطبان ایجاد می‌کند. برندینگ فرآیندی است که از طریق آن یک نام، تصویر یا هویت خاص برای یک محصول یا خدمات سازمان ایجاد می‌شود. برندینگ شامل فرآیندی از جمله ایجاد لوگو، شماره بسته‌بندی، تجربه یکپارچه مخاطبان و… است.

وی تاکید کرد: برخی از افراد میان مارکتینگ و برندینگ تفاوت قائل نیستند؛ اما از برندینگ نباید توقع مارکتینگ داشت. برندینگ نوعی هویت‌سازی و ایجاد تصویری قابل اعتماد در ذهن مخاطبان است. برندینگ دارای فرآیند بلندمدت است. برندینگ، دارای ارتباط عاطفی با مشتری بوده، استراتژی داستان‌سازی دارد و به ایجاد یک هویت مشخص کمک می‌کند.

سیم‌ریز تاکید کرد: در طول سال‌های گذشته، مفهوم کلاسیک برند تغییر کرده و سازوگار گذشته را ندارد. برند مفهوم بصری نیست، بلکه حاصل تمام تجربه‌های مشتریان با مجموعه (شرکت) است. از تغییرات کلیدی در مفهوم برندینگ می‌توان بر تمرکز بر تجربه مشتری، شفافیت و اصالت، تاثیر فناوری و دیجیتال و مسئولیت اجتماعی، اشاره کرد.

سیم‌ریز خاطرنشان کرد: دیجیتال برندینگ از طریق پلتفرم‌های آنلاین و پیشرفته، میان مجموعه و مخاطبان ارتباط برقرار می‌کند. برندها با استفاده از استراتژی دیجیتال نه ‌تنها حضور آنلاین خود را تقویت می‌کنند، بلکه تعاملات گسترده، مستمر و معناداری با مشتریان خود ایجاد می‌کنند.

وی علل اهمیت دیجیتال برندینگ را افزایش دسترسی و نفوذ در بازار، تعاملات عمیق‌تر و فوری با مشتریان، شخصی‌سازی و تجربیات مشتری محور، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، انعطاف پذیری و مقیاس پذیری بالا، دانست و تاکید کرد: دیجیتال برندینگ در حوزه سلامت سبب می‌شود که دسترسی به اطلاعات این حوزه افزایش پیدا کند‌. مشاوره آنلاین، پشتیبانی از بیماران و مدیریت بیماری‌های مزمن، افزایش اعتماد و تقویت ارتباطات و تحلیل داده‌ها برای بهبود خدمات سلامت، از دیگر دلایل اهمیت دیجیتال برندینگ در حوزه سلامت است.

سیم‌ریز با طرح این پرسش که چه کسانی می‌توانند دیجیتال برندینگ در حوزه سلامت را اجرا کنند؟ خاطرنشان کرد: مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های دارویی و بیوتکنولوژی، پزشکان، شرکت‌های بیمه، محققان سلامت و… می‌توانند دیجیتال برندینگ را در حوزه سلامت اجرا کنند.

وی بیان کرد: در حوزه دیجیتال برندینگ، برخی از کشورها دارای شبکه اجتماعی محبوب و مخصوص به خود هستند که برای تولید محتوا باید از این پلتفرم‌ها استفاده کرد.

 

لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=43568
  • نویسنده : روابط عمومی
  • ارسال توسط :
  • منبع : اتاق مشهد
  • 14 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای اثر برندسازی در توسعه صنعت سلامت بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.