• امروز : شنبه - 10 آذر - 1403
  • برابر با : Saturday - 30 November - 2024
کل 4042 امروز 0
14

ممنوعیت ورود تجهیزات برقی خارجی در صورت تولید داخل

  • کد خبر : 5752
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۹:۴۱
ممنوعیت ورود تجهیزات برقی خارجی در صورت تولید داخل
مدیرکل دفتر تحقیقات و توسعه فناوری شرکت توانیر با اشاره به آیین‌‌‌نامه وزارت صمت مبنی بر منع ورود محصولات خارجی دارای تولید داخلی گفت: در صورتی که محصولی تولید داخل داشته باشد، وزارت صمت از ورود نمونه خارجی به کشور جلوگیری می‌کند و این فرصت خوبی برای عرضه محصولات باکیفیت داخلی در حوزه صنعت برق و دانش‌بنیان است.

به گزارش پاون، سید مسعود تقوایی از درج اولویت‌‌‌های تحقیقاتی و دانش‌بنیانی صنعت برق خبر داد و افزود: استفاده از این سامانه برای عموم محققان آزاد است و تمام پژوهشگران و دانشگاهیان با مراجعه به این سامانه می‌‌‌توانند از اولویت‌‌‌های تحقیقاتی برق که شامل شرکت توانیر و شرکت‌های زیرمجموعه است، مطلع شده و با توجه به تخصص خود، اولویت‌‌‌های ارائه‌شده را انتخاب و پیشنهاد پروژه‌‌‌های خود را ارسال کنند.

سه‌روش شناسایی اولویت‌‌‌های صنعت برق برای فعالیت دانش‌‌‌بنیان‌‌‌ها

مدیرکل دفتر تحقیقات ‌‌‌و ‌‌‌توسعه فناوری شرکت توانیر در خصوص نحوه شناسایی اولویت‌‌‌های تحقیقاتی اظهار کرد: نیازهای پژوهشی صنعت برق از طرق مختلف شناسایی می‌شود. اولین شیوه، تجربیات و مسائل و مشکلات فنی داخل خود صنعت برق است که مهندسان و کارشناسان این حوزه در حین انجام کار با آن مواجه شده‌‌‌اند و درخواست بررسی و حل آن را از طریق انجام پروژه تحقیقاتی دارند. همچنین دانشگاه‌‌‌ها و استادان دانشگاه موضوعات روز دنیا را برای حل مسائل و ارتقا و توسعه فناوری در حوزه برق مطرح می‌کنند یا از طریق کمیته نظام پیشنهادها یا کمیته حوادث در شرکت توانیر و شرکت‌های زیرمجموعه، موضوعات و اولویت‌‌‌ها مطرح می‌شود. تقوایی افزود: حوزه‌‌‌ فعالیت‌‌‌های تحقیقاتی تنها در حیطه مسائل فنی شبکه برق نیست و صرفا محصولات و تجهیزات سخت‌‌‌افزاری صنعت برق را شامل نمی‌شود، بلکه توجه به مطالعات کلان انرژی، اقتصادی و مدیریتی، مطالعات ایمنی و بهداشت و زیست‌محیطی، مطالعات آموزشی و منابع انسانی، موضوعات فناوری و امنیت اطلاعات و هر موضوعی که بهره‌‌‌وری، کارآیی و راندمان صنعت برق را افزایش دهد، مورد بررسی و حمایت قرار می‌گیرد.

رمزگشایی دانش‌بنیان‌‌‌ها از تکنولوژی انحصاری مورد استفاده در صنعت برق

تقوایی درباره مصادیق دستاوردهای دانش‌‌‌بنیانی در حوزه انتقال و توزیع برق به ساخت تجهیزات مهمی چون دستگاه تست چند‌‌‌منظوره تجهیزات پست و ساخت رله ملی اشاره کرد و افزود: رله که تجهیزی بسیار مهم در پست‌‌‌های برق به شمار می‌رود، تنها توسط چند شرکت محدود در دنیا تولید می‌شود که اخیرا با حمایت شرکت توانیر ساخت آن در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی به پایان رسیده است و مراحل تست‌‌‌های نهایی خود را می‌گذراند. او گفت: با توجه به حساسیت صنعت برق نسبت به جان انسان‌‌‌ها و تجهیزات و پایداری شبکه برق، محصولات تولیدشده در شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان باید مورد تست، آزمون و بررسی قرار گیرند و پس از موفقیت در آزمون‌ها برای آنها گواهی مطابقت با استانداردهای تولید صادر می‌شود.

لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=5752

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.