به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، «محمدرضا توکلی زاده»، در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی و تشکلی حوزه صنعت، معدن و کشاورزی خراسان رضوی که در محل پارلمان بخش خصوصی استان برگزار شد، عنوان کرد: پیش از این نیز یک جلسه تخصصی با فعالان حوزه بازرگانی داشتیم. در نشست مذکور میزبان افرادی بودیم که در دوره دهم انتخابات اتاق مشهد، کاندیدای کرسی هیات نمایندگان اتاق شده بودند و این جلسه نیز در امتداد همان برنامه و در راستای همفکری با فعالان بخشهای صنعت، معدن و کشاورزی برنامهریزی شد. باور داریم همه آنهایی که در این رقابت حضور یافتند، در ذهن خود برنامهها و اهدافی را به نفع فراگیرترین تشکل بخش خصوصی و ذینفعان آن برنامهریزی کرده بودند.
وی تاکید کرد: باور داریم مشارکت دادن فعالان اقتصادی و تشکلی در امر برنامهسازی و مطالبهگری و حمایت از اندیشهها و ایدههایی که توسعه بازار اقتصادی استان و تقویت بخش تولید آن را دنبال میکنند، میتواند نتایج ارزشمندی در پِی داشته باشد و تلاش ما نیز ارتقای این نقش و جایگاه است.
توکلی زاده اذعان کرد: فعالان اقتصادی و تشکلی استان ممکن است رویکردها، مسیر فکری و نظرات متفاوتی داشته باشند؛ اما در نهایت، هدف همه ما اعتلای اقتصاد و رشد اقتصادی استان با تاکید بر گرهگشایی از مسیر فعالیتهای بخش خصوصی است.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان اظهار داشت: فعالان تشکلی رسالت سختی بر دوش دارند و باید از هر رویکردی که در راستای انتفاع فردی و خدشه وارد آوردن بر منافع جمع و اعتماد عموم است، پرهیز نمایند.
او در ادامه و در پاسخ به درخواست یکی از فعالان اقتصادی حاضر در نشست پیرامون خروج منابع بانکی از استان با وجود نیاز به آن در بخشهای اقتصادی و عمرانی، متذکر شد: موضوع عدم توازن مصارف به منابع بانکی در این استان، از آن دست مباحثی است که به دفعات بیان و مطالبه شده است. البته باید توجه داشت که افزایش سهم استان از مصارف بانکی منوط به توان جذب منابع بوده و در این راستا لازم است تا با هدفگذاری صحیح، پروژهها و طرحهای کارآمدی تعریف شود و برای اجرای آنها، تغییر مسیر منابع مطالبه گردد.
توکلی زاده خاطر نشان کرد: در نشستی که چندی پیش با مدیران دستگاههای حوزه وزارت اقتصاد خراسان رضوی برگزار شد، از مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در خصوص تلاش برای بهبود سهم خراسان رضوی از مصارف بانکی و بهبود نسبت مصارف به منابع بانکی درخواستی را مطرح نمودیم و قولهای مساعدی نیز بیان شد. البته نمیتوان انتظار داشت که نسبت مصارف به منابع بانکی استان به یکباره به 100درصد برسد ولی بهبود تدریجی در این روند را دنبال خواهیم کرد.