لزوم توجه ویژه به مولدسازی اموال و داراییهای دولتی در استان
«رضا خواجهنائینی»، مدیرکل پیشین امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی و معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر اقتصاد نیز در ادامه این مراسم با اشاره به مهمترین وظایف این دستگاه اجرایی در استان اظهار کرد: مولدسازی اموال و داراییهای دولتی در استان، نخستین و مهمترین موضوعی است که باید از سوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مورد توجه قرار گیرد. پس از آن، درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سرمایهگذاری خارجی و داخلی، توجه به ذینفع نهایی و نظارت مالی مهمترین موضوعاتی است که باید به عنوان اهداف این اداره در اولویت قرار گیرد.
وی، حضور مدیران کشوری در مشهد را فرصتی برای طرح مسائل و مشکلات استان دانست و گفت: استفاده از این ظرفیت باید مورد توجه کلیه مدیران استان قرار گیرد تا بتوانند از آن به بهترین نحو در تسهیل امور خراسان رضوی استفاده کنند.
«علی عادل عابدینژاد»، مدیرکل امور استانهای وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز در این مراسم از اهمیت نظرات شورای هماهنگی اقتصادی هر استان و شوراهای اقتصادی مناطق در وزارتخانه سخن گفت و اظهار داشت: ساختار وزارت اقتصاد به نحوی طراحی شده که نظرات استانها در بالاترین سطوح وزارتخانه مطرح میشود.
به همکاری با بخش خصوصی استان متعهدیم
در بخش دیگری از این مراسم «سیدحامد حسینی»، مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی دو راهبرد اساسی این اداره را «راهبری امور هزینهای» و «اجرای سیاستهای اقتصادی استان» برشمرد و افزود: این اداره کل در سالهای اخیر به لحاظ کمی و کیفی عملکرد خوبی داشته که منجر به ارتقای نقش و جایگاه آن در استان شده است.
وی به تعامل خوب اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان با بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: نمونه بارز این همکاری، برگزاری همایش تامین مالی از طریق بازار سرمایه بود که مرداد ماه امسال با همکاری استانداری و اتاق بازرگانی استان برگزار و دستاوردهای خوبی برای استان به همراه داشته است که از آن جمله میتوان به ایجاد دبیرخانهای مشترک میان اداره کل امور اقتصادی و دارایی، سازمان بورس اوراق بهادار و اتاق بازرگانی خراسان رضوی در راستای اجرایی کردن مصوبات آن نشست، اشاره کرد. بر این اساس به رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان تعهد میدهیم که این راه را ادامه دهیم.
حسینی با بیان اینکه وظایف سنگینی در حوزه درآمدی، اعتبارات، هزینهها و نظارتهای مالی بر عهده اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان قرار دارد، تصریح کرد: 40 درصد نیروهای ما را مدیر میانی و ذیحسابان تشکیل میدهند که ناظران در حال خدمت بوده و بر هزینهکرد دستگاههای اجرایی نظارت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرح وظایف سازمانی تلاش کردهایم تکالیفی که از سوی وزارت اقتصاد و همچنین استانداری به اداره کل محول میشود را به خوبی انجام دهیم. در این راستا قرارگاه تامین مالی و سرمایهگذاری و شورای هماهنگی دستگاههای اجرایی در استان شکل گرفته است.
اداره کل امور اقتصادی و دارایی به پیشانی تأمین مالی و سرمایهگذاری استان تبدیل شده است
در بخش دیگری از این مراسم «ابوالفضل چمندی»، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: اخیرا تحولات زیادی در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان رقم خورده به گونهای که امروزه این دستگاه به پیشانی تأمین مالی و سرمایهگذاری استان تبدیل شده است.
چمندی اضافه کرد: در روزهای اخیر موفق به دریافت تفویض اختیار برخی از اختیارات سرمایهگذاری خارجی از مرکز به استان شدیم که به رشد سرمایهگذاری خارجی در استان کمک بزرگی میکند.